mlody_maniak Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 podłączyłem sobie do mojego CLAPA do TVka który stoi w tym samym pokoju gdyż mam mały monitor15, a do filmów DIVIX to fajna sprawa , kabel to cinch ok6m , pzy uzyciu pzejsciówki z s-viedeo na cinch, ale obraz jest niewyrażny rozmyty, w 800x600 jest srasznie w 640x480 troche lepiej ale tez nie satysfakcjonująco wydaje mi się że powinna być trochę lepsza jakość obrazu, co może mieć na to wpływ, macie jakiś pomysł co zrobić żeby było lepiej, TVka ustawiam w detonatorach 28.32 pzelaczam monitor na TV, ale obraz na tv jest niewyregulowany pzydalo by sie poszerzyc a tych detkach sie tego nie da , znacie jakis dobry progam tylko pelnom wersje a nie jaks shrware ze mi sie po 10min wylaczy albo cos tp. >? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Memory ... TVTool ... i wszystko jasne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...