lopik_ Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Witam mam bardzo wielką prośbę napiszcie ze szczegółami jak lamerowi jak skąfigurować Win XP i Win 98 w sieć mam połączone 2 kompy kablem skrętką z przeplotem i tyle i nie wiem co dalej co gdzie wpisać gdzie kliknąć itd proszę pomużcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=24997 moglbys chociaz troche myszka ruszyc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 pare dni temu byl dokladnie taki sam temat, tam masz wszystko opisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 pare dni temu byl dokladnie taki sam temat, tam masz wszystko opisane To daj linka bo nie mogę znależć Aha i co trzeba żeby morzna było grać na dwóch kompach połączonych skrętą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 pare dni temu byl dokladnie taki sam temat, tam masz wszystko opisane To daj linka bo nie mogę znależć Aha i co trzeba żeby morzna było grać na dwóch kompach połączonych skrętą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 pare dni temu byl dokladnie taki sam temat, tam masz wszystko opisane To daj linka bo nie mogę znależć Aha i co trzeba żeby morzna było grać na dwóch kompach połączonych skrętą poszukaj a znajdziesz :? na poczatku polecam google i hasla lan, siec, itp itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 ale tych odpowidzi. hihihi, ten temat nazywal sie chyba Siec Krok po kroku cos takiego:))) nie bardzo rozumiem,jezeli ci chodzi o sprzet to tylko 2 sieciowki no i kabel skretka ale z crossowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...