Skocz do zawartości
Mintoy

Dlaczego R9000pro jest drozszy od R9100

Rekomendowane odpowiedzi

nooo, a ja mam pytanko jeszcze jedno nie zupelnie w tym temacie ale nie kcialem zakldac nowego topiq wiec: czy duza jes roznica miedzy r9000 a r9000 PRO :?: bo roznica cen jest dosyc duza chodzi mi o :

RADEON 9000 128MB DDR SAPPHIRE TV/DVI 440zl

RADEON 9000 PRO 128MB DDR HIS TV/DVI 535zl

i drugie pytanko jakie te radki maja zegary :?:

:roll:

dzieki za odp....

bartool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nooo, a ja mam pytanko jeszcze jedno nie zupelnie w tym temacie ale nie kcialem zakldac nowego topiq wiec: czy duza jes roznica miedzy r9000 a r9000 PRO :?: bo roznica cen jest dosyc duza chodzi mi o :

* RADEON 9000 128MB DDR SAPPHIRE TV/DVI 440zl

* RADEON 9000 PRO 128MB DDR HIS TV/DVI 535zl

dzieki za odp....

bartool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za odp....

bartool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh ale kurde czemu nie ma 9100 full albo pro tak jak w 8500 ?? jesli to to samo ??

nie ma bo i tak by nikt tego nie kupowal bo po co jak mozesz sobie sam na 550 pamiec ustawic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OPOLIN sa radeony 9100 pro .... :-) mozna je kupic w pcprojekcie w krakowie za 480 zł sam takiego chce kupic:-) reklama jest w elektro-giełdzie<taka gazetka giełdowa w krak><dzwoniłem tez do nich i te radki to gigabayty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za odp....

bartool

Tu masz testy:http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/Radeon_9000/strona-1.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OPOLIN sa radeony 9100 pro .... :-)  mozna je kupic w pcprojekcie w krakowie  za 480 zł sam takiego chce kupic:-)   reklama jest w elektro-giełdzie<taka gazetka giełdowa w krak><dzwoniłem tez do nich i te radki to gigabayty.

a po cholere tyle wydawac jak mozna kupic ;ja tak zrobilem Radka firmy SAPPHIRE i spoko podkrecic pamiec na 275 i karta ta kosztuje 400-430 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...