slayne Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Szukam jakiegos ciekawego - hmm jak to nazwać, chyba najlepiej opiekacz. Ma być to coś takiego Bosch. Chodzi mi o to, żeby można było w nim zrobić tosty ale równie dobrze jakaś kiełbaske czy mięso. Wymagania: - wyciagane plyty grzejne ( w sensie zeby mozna bylo wyciagnac te teflonowe plyty co grzeja i je umyc - jakies dobre zeby szybko teflon nie schodzil ) - mozliwosc rozstawienia na dwie polowy i uzywania jako grill - mozliwosc podniesienia gornej pokrywy tak zeby nie dociskala potrawy tylko zeby opiekala ladnie z gory, - przede wszystkim bezawaryjny bo czytalem o jakim gorenje to lipa ludzie pisali ze padaja po 2 - 3 miesiacach - cena do 250 jesli sie zmiesci - ciekawostka bylaby mozliwosc oddzielnej regulacji temperatury gory i dolu Chodzilem po roznych marketach ale chyba dwa czy trzy modele znalazlem. wlasnie wyzej wspomnianego gorejne, tego bosha co pokazalem i jakis tefal, ale na tego tefala ludzie narzekaja ze odpada teflon szybko (ciekawe z uwagi na firme co w tym siedzi). W ogole jakos wykonania wszystkich wola o pomste do nieba, tandetne plastiki, kiepsko poodlewane, pokretla ledwo sie kreca albo znowu strasznie luzne. Pomozcie bo ma to byc na prezent dla mamuski pod choinke i chce zeby bylo dobre i sluzylo dlugo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 http://www.allegro.pl/item291625902_opieka...gwar_od_ss.html Plecam - sam taki mam juz ze 2 lata . Choc chyba pod choinke juz nei zdarzysz hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) Myślałem o Philipsach 3in1, ale te to koszt ok 220zł, jak dla mnie sporo... Miał ktoś doczeniania z produktami Eldom? produkt wydaje się być rodzimy, cena wydaje się ok, tylko jak z jakością? spotkał się ktoś z sprzętem w/w producenta? http://www.allegro.pl/item316555385_opieka..._tylko_69_.html Edytowane 3 Marca 2008 przez Maks! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzikos Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Myślałem o Philipsach 3in1, ale te to koszt ok 220zł, jak dla mnie sporo... Miał ktoś doczeniania z produktami Eldom? produkt wydaje się być rodzimy, cena wydaje się ok, tylko jak z jakością? spotkał się ktoś z sprzętem w/w producenta? http://www.allegro.pl/item316555385_opieka..._tylko_69_.html W egzemplarzach w tym przedziale cenowym i z wyjmowanymi czesciami zdarzaja się problemy z grzaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 witam. odkopuje bo przyszla mi ochota na tosty i gofry jednoczesnie:) zastanawiam sie nad 3 w 1. dumam czy nie lepiej wziac takich dwoch sprzetow, osobny opiekacz i osobna gofrownica. bede wdzieczny za wszelkie sugestie. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...