pavelb Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Miałem RC6.2 ale się zapychał i po kilku godzinach mialem kosmiczne pingi i wróciłem do oryginalnego firmware Poczekam jak powstanie nowsza wersja ewentualnie stabilna i wgram ponownie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Zaciekawiło mnie to, bo mój znajomy posłał 2szt do serwisu walcząc z ddwrt :]. Cóż, czekamy dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathunard Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 proszę o pomoc. mam WRT300N i modem PLANET ADE-3400. Problem w tym , że gdy nikt nie siedzi na internecie , internet przestaje działać . Wtedy muszę iść do modemu i odłączyć kabel LAN i znów podłączyć. Po paru sekundach znów mam internet . Wkurza mnie te latanie ,więc macie jakieś rady ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...