driv Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Trochę lamerskie pytanie, ale cóż czy Pamięc DDR2 1x1gb 800 będzie działać w płycie obsługującej DIMM?dokładniej na GA-M56S-S3 Nigdzie nie mogłem tego znaleźć :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 A czemu miało by nie działać . Ta płyta to AM2 , obsługuje pamięci DDR2 . Btw. DDR2 to DIMM , podobnie jak starsze SDR/DDR . A co do szukania , to coś niemrawo ci to szło , w google opis pierwszego linka mówi że to AM2 , pod drugim masz specyfikację@Proline . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driv Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 ehh mianowicie chodziło mi czy 1kość ramu nie dual będzie działać na DIMM. Myślałem, że działają tylko dual 2x. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...