Bari2010 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam posiadam glosniki X530 i niestety normalnie wszystkie nie graja tylko zazwyczaj 2.1 a jak jakis film to wtedy dopiero 5.1 mam wrazenie ze wogole oslabl troche Bass , (lub sie już przyzwyczaiłem;) ) Mam Zintegrowana karte muzyczna: Realtek ALC850 Audio AC'97 Codec Moje pytanie brzmi: 1. Czy jest jakis sterownik czy coś podobnego zeby te glosniki graly non stop 5.1 2. CZy warto kupić karte muzyczna poprawi sie jakoś dzwięu oraz jego moc?? Jak tak to jaką najlepiej ?? Z Gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Warto kupić dźwiękówkę. Może nie sterownik a pogrzeb w ustawieniach, ja mam X540 i cały czas grają wszystkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari2010 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 hmm no ale wlasnie juz nie mam jak grzebac bo wszystko przegrzebalem czy glosniki podlaczać kolorami do tej karty ziintegorwanej czy jakos inaczej ?? ew. jaka muzyczna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykofm Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Jaka to już zalezy od mozliwości finansowych, u mnie śmigają bez zarzutu w 5.1 X-530/ Creative X-Fi Platinum. ale wystarczy jakaś audigy 5.1 24-bitowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari2010 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Hmm no nie wiem bo sie nie orientuje 300zl?? bo wogole sie nie znam na muzycznych ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Bass osłabł bo na 2.1 glośniki grają wyraźnie mniej dynamicznie ;] A dźwiękówka wystarczy SoundBlaster Audigy 1 SB0090 i będzie bardzo bardzo OK :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari2010 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Czyli to ta ?? http://www.allegro.pl/item279811968_iii_so...0_w_wa_iii.html co sadzicie warto od tego goscia ? czy muzyczna moze byc w jakis sposob zerpsuta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Tak to ta :) Myśle że warto, prawie 100% pozytywów, a karta wygląda OK, licytuj :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari2010 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 (edytowane) a co powiecie na temat tej ?? http://www.allegro.pl/item281852901_sb_aud...layer_gold.html http://www.allegro.pl/item280406953_sb_aud...bcm_od_1pl.html Edytowane 9 Grudnia 2007 przez Bari2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...