Black Raider Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ja tam mam KT333 pamiątki na 390:D i to noł nejmy i ponoć kt333 jest szybszy od kt400 :Pgadasz glupoty, pewnie jeszcze KT400A jest wolniejszy od KT400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 wcale nie gada głupot bo jest tak w rzeczywistości !!! KT400 jest wolniejszy od KT333........a pozatym zwróćcie uwagę że KT400A nie obsługuje procesorów na szynie 400DDR:D...to przecież żadna rewelka ten chipset - zresztą tak jak ktoś wyżej napisał to tylko małe udoskonalenie KT400 jak było we wszystki wersjach (no oprócz KT333 - chyba że też jest 333A:D).....Procki AMD na szynie 400 DDR właśnie się pojawiają więc ten czipset jest do [gluteus maximus] (tym bardziej że niedługo ma się pojawić KT600) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 KT400A ZAGROŻIĆ MOŻE JEDYNIE KT133 :) :) niema porównania z nForcem 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 z tym, że NVIDIA robi ludzi w h.u.j.a i ciągle wypuszcza z.j.e.b.a.n.e. sterowniki. Mam Mobo na NFORCE2 (8rda+) i dooopa wielka - czekałem pól roku na sterowniki i ... sie doczekalem - niszczących dyski twarde (zatrzymują silnik dysku - a jak zrobią to kilkadziesiąt razy dziennie przez pół roku albo rok- to adios hard diskos). Poza tym że można mieć najwydajniejszą płytę na świecie - zostaje jedynie smutna satysfakcja. Bo to tak jakby ktoś kupił sobie ferrari - z tym, że silnik przegrzewałby się przy 3500 rpm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Roznice miedy kt400 a kt400A sprowadzaja sie do tego ze ta druga obsluguje oficjalnie pamieci DDR400 i to wszystko. Jesli chodzi o testy wyd to obie plyty wypadaja bardzo podobnie. Czesto roznice sa w granicach bledu pomiarowego. Zreszta na necie jest duzo porownan. Wystarczy poszukac :) update: uuu znalazlem tescik gdzie kt400A jednak lepiej wypada w duzej czesci testow niz kt400 :oops: a tu wypada tak samo.... hmm ciekawe.... http://www6.tomshardware.com/motherboard/2...0417/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ta, a może lepiej kupić płytkę Axion Sapphire'a na chipsecie ATI :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Heh wy się zastanawiacie czy Via będzie lepsza od NForce2 a ja weszłem na strone SiS i mnie zgięło. Nie dawno SiS wypuścił układ 746FX (płyt na tym układzie w polsce jeszcze nie ma) a tu już jest SiS748 z pełną obsługą DDR 400 AGP x8 itd na reszcie będzie z czego wybrać kupując płytka pod AMD :D 746FX bylo w tym samym czasie co 746 a wyprodukowal je asrock i msi z tego co pamietam, ecs nie ma na tym chipie plyty przynajmniej nie slyszalem o takiej. Co do 748 to ECS bedzie mial plyte na tym chipie i to juz niedlugo, bedzie w pelni wspieral OC z tego co zapowiadaja. A co do DDR400 to 746 takze ma pelna obsluge DDR400 (natomiast FSB400 juz nie) Tak samo jest z plytami na KT400 ktore takze w pelni obsluguja DDR400. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 KT400A ZAGROŻIĆ MOŻE JEDYNIE KT133 :) :) niema porównania z nForcem 2. egzakli=] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...