BLANTMEN Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 (edytowane) Problem wygląda w ten sposób - APP importuje mi obojętnie jaki plik avi i mogę z nim pracować. Jednak jeśli importuję przerobiony plik (np. z mp4 do avi) wywala mi okno Importing Files i ....... wisi. Program nie zawiesza się, nie wyskakuje żaden błąd. Po prostu nie chce mi zaimportować pliku. Ma ktoś jakikolwiek pomysł co z tym zrobić ? Czy może być tak, że kompresując plik z mp4 do avi użyłem niewłaściwego codeka, którego nie obsługuje APP ? Pliki mają < 5MB dlatego też wykluczam konieczność długiego ładowania (chociaż plik > 700MB zaimportował w niecałą minutę). Edytowane 9 Grudnia 2007 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 ja bym obstawiał kodeki, bo co innego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 kombinowałem i kombinowałem aż wykombinowałem ;) Niewiedzieć czemu APP nie chce mi zaimportować avi, importuje jednak wmv ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...