Skocz do zawartości
slavok

Problem Z Winampem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

mam pewien problem z winampem, gdy próbuje otworzyć shoutcast radio w tym programie wyskakuje mi szereg błędów związanych z jakimiś skryptami :| nie wiem jak ten problem rozwiązać, próbowałem już przeinstalowywać winampa i dalej nic, dodam, że korzystam z ff wiec nie wiem co to ma wspólnego z przeglądarką microsoftu... zresztą załączam scener na którym widać o co mi chodzi, nawet jeżeli dam "tak" to lista się i tak nie generuje... na innym kompie z kolei wszystko jest ok.

Licze na pomoc z waszej strony bo nie wiem jak sobie z tym poradzić.

oto scener:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wez Ty zainstaluj jakiegos normalnego playera a nie bedziesz kombinowal icon_wink2.gif winamp sie zepsul od wersji 2.95 icon_smile3.gif

zależy mi na stacjach radiowych hehe.

nie wywalałeś IE z systemu? albo Windows jakiś ~MX ?

nic nie usuwałem właśnie... IE jest w systemie.

nie wiem czy to może być spowodowane ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jako ze nei chce zakladac nowego tematu dotyczacego winampa to pytam w tym czy da sie usunąć ten taki pasek na pasku zadań (to co sie pokazuje jezeli cokolwiek ma sie otwarte) i żeby winamp właczony mogl byc i jedyna oznaka tego prócz muzyki of kors była ikonka mała kolo zegarka?

ps. starałem sie wytłumaczyc jak najbardziej o co mi chodziło :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jako ze nei chce zakladac nowego tematu dotyczacego winampa to pytam w tym czy da sie usunąć ten taki pasek na pasku zadań (to co sie pokazuje jezeli cokolwiek ma sie otwarte) i żeby winamp właczony mogl byc i jedyna oznaka tego prócz muzyki of kors była ikonka mała kolo zegarka?

A w opcjach szukałeś? ;)

Opcje -> Preferencje -> Preferencje ogólne - "Wyświetl Winampa w:" - odhaczasz pasek zadań

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi