slavok Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam! mam pewien problem z winampem, gdy próbuje otworzyć shoutcast radio w tym programie wyskakuje mi szereg błędów związanych z jakimiś skryptami :| nie wiem jak ten problem rozwiązać, próbowałem już przeinstalowywać winampa i dalej nic, dodam, że korzystam z ff wiec nie wiem co to ma wspólnego z przeglądarką microsoftu... zresztą załączam scener na którym widać o co mi chodzi, nawet jeżeli dam "tak" to lista się i tak nie generuje... na innym kompie z kolei wszystko jest ok. Licze na pomoc z waszej strony bo nie wiem jak sobie z tym poradzić. oto scener: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 wez Ty zainstaluj jakiegos normalnego playera a nie bedziesz kombinowal ;) winamp sie zepsul od wersji 2.95 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 nie wywalałeś IE z systemu? albo Windows jakiś ~MX ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 wez Ty zainstaluj jakiegos normalnego playera a nie bedziesz kombinowal icon_wink2.gif winamp sie zepsul od wersji 2.95 icon_smile3.gifzależy mi na stacjach radiowych hehe. nie wywalałeś IE z systemu? albo Windows jakiś ~MX ?nic nie usuwałem właśnie... IE jest w systemie. nie wiem czy to może być spowodowane ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 zależy mi na stacjach radiowych hehe.wyprobuj Screamer Radio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 A nie lepiej od razu foobar2000 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 przeinstaluj winampa po prostu na czysto, na 100% się naprawi, też tak kiedyś miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 jako ze nei chce zakladac nowego tematu dotyczacego winampa to pytam w tym czy da sie usunąć ten taki pasek na pasku zadań (to co sie pokazuje jezeli cokolwiek ma sie otwarte) i żeby winamp właczony mogl byc i jedyna oznaka tego prócz muzyki of kors była ikonka mała kolo zegarka? ps. starałem sie wytłumaczyc jak najbardziej o co mi chodziło :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 jako ze nei chce zakladac nowego tematu dotyczacego winampa to pytam w tym czy da sie usunąć ten taki pasek na pasku zadań (to co sie pokazuje jezeli cokolwiek ma sie otwarte) i żeby winamp właczony mogl byc i jedyna oznaka tego prócz muzyki of kors była ikonka mała kolo zegarka?A w opcjach szukałeś? ;) Opcje -> Preferencje -> Preferencje ogólne - "Wyświetl Winampa w:" - odhaczasz pasek zadań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Dzięki bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...