chybaty Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam mam pytanie odnośnie karty Palti 7300GT 265 sonic, a dokładniej mówiąc nie wiem ile wynosi częstotliwość pamięci?? Z tego co wiem to muszę tą wartość pomnożyć przez 2, co w moim przypadku daje 1600Mhz. Gdzie standardowo ta karta pracuje na 1000Mhz, zaznaczę jeszcze że mogę podnieść częstotliwość do 900 MHz[1800Mhz] i mogę spokojnie grac pre godzin bez żadnych zgrzytów ze strony karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Hmm sam nie wiem... na pewno jest to Sonic DDR3 ? ... bo ogólnie są jeszcze Palit na DDR2 ... ale takie mają chyba na pamieciach 700MHz ... sam już nie wiem ... Zobacz co "mówi" RivaTuner ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chybaty Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 te same wartości są w rivie, ogólnie nie jest to chyba istotne ale kartę podkręcałem w rivie tyle że sam się przestraszyłem jak zobaczyłem że mogę memki podkręcić o 100%. moim zdaniem jest to jakiś czeski błąd, tyle że jak to prawda to przy maksymalnym "podkręcaniu" do 900Mhz to i tak jestem w plecy o setkę megaherców :blink: :blink: :blink: ?? może ktoś się spotkał z podobną zagadką, a może posiadam w domu demona OC :D :ph34r: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...