Skocz do zawartości
Didymos234

Hp 6510b - Problem W Oprogramowaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam nietypowy problem, ponieważ nie mogę użyć czytnika linii papilarnych w celu logowania do Windowsa. Jestem użytkownikiem w roli Administratora, wchodzę do HP ProtectTools Security Manager - i w miejscu gdzie powinienem mieć możliwość włączenia logowania do Windowsa (Settings) mam komunikat (załącznik). Czy ktos miał podobny problem?

post-119155-1197238513_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

głowy nie dam, ale chyba najpierw musisz wejść w opcję my identity i tam go aktywować tzn. ustawić hasło - klikając na zielony link

sprawdź też czy włączony jest w biosie(opcja w ostatniej zakladce)

Edytowane przez Jeanx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

głowy nie dam, ale chyba najpierw musisz wejść w opcję my identity i tam go aktywować tzn. ustawić hasło - klikając na zielony link

sprawdź też czy włączony jest w biosie(opcja w ostatniej zakladce)

W tej zakładce wszystko mam już zrobione, tzn. mam ustawione hasło, aktywowałem nawet czytanie linii papilarnych. Do Credential Managera mogę zalogować się paluchem, ale żeby ustawić tak samo logowanie do Windowsa muszę chyba skorzystać z zakładki 'Settings' - która - jak widać na załączonym obrazku - jest niedostępna :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi