Didymos234 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam, Mam nietypowy problem, ponieważ nie mogę użyć czytnika linii papilarnych w celu logowania do Windowsa. Jestem użytkownikiem w roli Administratora, wchodzę do HP ProtectTools Security Manager - i w miejscu gdzie powinienem mieć możliwość włączenia logowania do Windowsa (Settings) mam komunikat (załącznik). Czy ktos miał podobny problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanx Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) głowy nie dam, ale chyba najpierw musisz wejść w opcję my identity i tam go aktywować tzn. ustawić hasło - klikając na zielony link sprawdź też czy włączony jest w biosie(opcja w ostatniej zakladce) Edytowane 10 Grudnia 2007 przez Jeanx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 głowy nie dam, ale chyba najpierw musisz wejść w opcję my identity i tam go aktywować tzn. ustawić hasło - klikając na zielony link sprawdź też czy włączony jest w biosie(opcja w ostatniej zakladce) W tej zakładce wszystko mam już zrobione, tzn. mam ustawione hasło, aktywowałem nawet czytanie linii papilarnych. Do Credential Managera mogę zalogować się paluchem, ale żeby ustawić tak samo logowanie do Windowsa muszę chyba skorzystać z zakładki 'Settings' - która - jak widać na załączonym obrazku - jest niedostępna :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...