dar_max Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witam chciałbym się dowiedzieć czy opłaca się zainwestować w LG M228WD-BZ ? zastanawiam się nad kupnem monitora 22' panorama, przeglądając oferty sklepowe natknąłem się na ten monitor. chciałbym się dowiedzieć czy warto kupić monitor z tunerem tv? czy też kupić bez tunera tv i zainwestować w jakąś karte tv ? możecie coś mi zaproponować do 1500zł, monitor przede wszystkim z dobrym odwzorowaniem kolorów gdyż zajmuję się obróbką zdjęć cyfrowych i grafiką na strony www, oczywiście zależy mi też na jakości obrazu w filmach i grach monitor docelowa ma być kupiony pod kartę graficzną 8800GT, czekam na wasze sugestie i opinie co do monitora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr No Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Nie wiem co polecac z 22" tv, ale jedno powiem- kup monitor z tunerem, zdecydowanie mniej problemów z ustawieniem, lepszy obraz i da sie ogladac tv nie włączając kompa, jesli ma PIP to mozna pracowac na kompie i jednoczesnie ogladac tv. Nie wiem tylko czy da sie nagrywac programy, chyba nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar_max Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 a co sądzicie o tym nie ma co prawda tunera TV ale chyba jest całkiem całkiem http://allegro.pl/item279994012_piekny_now...a_fv_gw36m.html może da się kupić na raty to bym go wziął Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...