cih Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) Witam mam problem z zasobnikami z tuszem :( W pewnym momencie zauważyłem że zaczyna mi brakować tuszów kolorowych i czarnego więc nie myśląc wiele kupiłem odpowiednie zamienniki przełożyłem chipy włożyłem do drukarki wyłączyłem wykrawanie poziomu tuszu w zasobnikach chce drukować i nie mogę za każdym razem pojawia się komunikat wymień zasobniki z tuszem na których nie świecą diody (oryginalnie jak były nowe świeciły wszystkie na czerwono), z tego co się dowiedziałem należy restartować chipy, czy ktoś się orientuje jak tego dokonać lub jak uruchomić moją drukarkę w inny sposób muszę trochę po drukować, a na chwile obecną nie pozostaje mi nic innego jak zakup oryginalnych zasobników. Edytowane 15 Grudnia 2007 przez cih Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrgier Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) są specjalne urządzenia do resetowania chipów masz tu link http://www.dochip.com/index.htm Edytowane 8 Stycznia 2008 przez piotrgier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...