Sniper Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Zamierzam kupić obudowę ale nie wiem czy opłaca się na nią aż tyle wydawać. Jak ważna jest w kompie obudowa i co powinna mieć ? Jakie macie obudowy ? Ile dalibyście za dobrą obudowę ? Który model wybrać ? Piszcie jak najwięcej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek@oo Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 mam enlight 7250 (330zl w dosc drogim sklepie) i jestem zadowolony zasilacz 300W firmowy z autoregulacja obrotow wentylatora wg temperatur, wyjscia USB z przodu, jeden dodatkowy wiatrak w komplecie, b. precyzyjnie wykonana (wszystko idealnie pasuje), spokojny design. TRoche malo miejsca na dyski 3,5 - 2+1niedostepne z zewnatrz. 4 duze baye z sankami (to akurat nieszczegolnie mi pasuje), zdejmowany przedni panel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 ja bym wybral ta obudowe ze szkla akrylowego, co ostatnio byla opisywana na forum, extra sprawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...