carek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Mam nadzieje, że dobry dział wybrałem. Chciałbym zakupić UPS za ok. 100zł jak wiadomo w tej cenie najlepszym wyborem będą stare zasilacze awaryjne APC. Na allegro natknąłem się na aukcje z modelami 500(70zł)klik - 650(85zł) -klik, odbiór osobisty :D. Czy przy wymianie akumulatora trzeba zakupić z taką samą liczbą Ah?. P.S ceny podane w nawiasie - "kup teraz". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Mam nadzieje, że dobry dział wybrałem. Chciałbym zakupić UPS za ok. 100zł jak wiadomo w tej cenie najlepszym wyborem będą stare zasilacze awaryjne APC. Na allegro natknąłem się na aukcje z modelami 500(70zł)klik - 650(85zł) -klik, odbiór osobisty :D. Czy przy wymianie akumulatora trzeba zakupić z taką samą liczbą Ah?. P.S ceny podane w nawiasie - "kup teraz". hmm,- a co bedzie do niego podpiete? - z zasady kupuje sie ups - ilość Wat które bedzie podlaczone do niego + 20% zapasu mocy = moc UPS-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...