bialtb Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Mam Płyte główną ABIT BE6-II v1.2 Bios na początku zgłąsza sie jako I440BX-w9776A68KA1BC-SV..... Sciągnołem wersje biosu ze strony producenta do tej płyty i nie wiem jak przeprowadzić up'date i którą wersje zainstalować oraz którą mam...podejżewam że ver1.2 bo tak mi podaje 3DMark2001...ale ver1.2 jest dużo na stronie abita...jak ktoś coś wie to niech powie PLEASE !!! P.S. I czy warto robić up'date??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 jesli komp chodzi ci bez zadnego problemu i dobrze rozpoznaje procka to chyba nie warto. Ja wgrywalem nowszy bios ale dlatego ze nie chcial mi rozpoznac prawidlowo procka, a nic innego to raczej sensownego nie wnosil. Postaraj sie wyszukac na stronce najnowszy bios dla BE6 II rev 1.2. i uwazaj przy jego wgrywaniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Jeśli chcesz sprawdzić wersję mobo to looknij sobie na stickeer na ostatnim slocie płyty głównej. O ile dobrze pamiętam w tym mobo jest to jeszcze slot ISA. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...