Kubaja90 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Hejka, Chłodzenie super przynajmniej wizualnie B-) a efekty w temperaturkach tylko ty znasz <_< mógłbyś się z nami podzielić wynikami jakie osiągało całe WC :D plissss Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ladny to jest malo powiedziane. Do tego bardzo dobre zdjecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Tak się złożyło, że miałem swego czasu całkiem ładny (IMHO) zestaw Why? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 WC sprzedałem już dawno - zachciało mi się dobrego AC aerial - dzięki :] A co do temperatur to naprawdę nie pamiętam :-| Pozdrawiam i szczęśliwego Nowego Roku życze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...