omgwtf Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Się odwidziały mi też wszystkie piszczy-sonici, cały czas ktoś pisze, że piszczą :angry: W niewiele większej cenie (340zł) mogę mieć Chieftec CFT-750-14C, wiem, nawet 1/3 tej mocy nie wykorzystam, ale za tę cenę aż żal nie brać :blink: W/w Chieftec ma 14cm fan, więc podejrzewam (również czytając opinie), że jest on już naprawdę cichy. 4 linie 12V, bardzo duża moc, odpinane kabelki, elegancki oplot itd. :rolleyes: Co myślicie o nim? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Duze dyskusje o tym zasilaczu były prowadzone w jednym lub dwóch tematach, podepnij sie pod któryś z nich. Później jak dyskusja jest prowadzona w n tematach to sie guano robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) OK, dzięki, ale dalej nie znalazłem jakiejś konkretnej opinii o głośności tego szefa ;) Edytowane 10 Grudnia 2007 przez omgwtf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Słabo się starasz. Właśnie Svende przedstawił własną opinię o kulturze pracy tego zasialcza. I do tego, nie jedną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Właśnie znalazłem na... 25 stronie wyników szukania :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bARtOMi Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) W lewym dolnym rogu jest wyszukiwarka, warto z niej korzystać :unsure: Znalazłem 6 tematów z tym Chieftec'iem z czego w 2 jest wszystko na jego temat Co do wyboru to jest sluszny ale zależy od tego jak jesteś wyczylony na głośność bo Corsair to to nie będzie Chociaż zastanawia mnie czy też warto pakować się zasiłke o tak dużej mocy, bo zazwyczaj przy niskich obciążeniach mają niska sprawność :? Edytowane 11 Grudnia 2007 przez bARtOMi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) Napisałem, że znalazłem... Aha, 4 lata siedziałem na Megashicie, i Codezgon produkuje błogą ciszę jak dla mnie, czyli Chieftec to będzie 7dme niebo... Edytowane 12 Grudnia 2007 przez omgwtf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 (edytowane) Sorry za post pod postem, ale chcę odświeżyć temat. zdecydowalem się na szefa, tyle ze 650w ;) mozna zamknąc Edytowane 14 Grudnia 2007 przez omgwtf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 6pin to są do grafiki tu masz wszystko http://www.chieftec.eu/index.php?option=co...&Itemid=365 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Widzę właśnie, głupote napisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...