komo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) Chciałbym kupić obudowę do max 200zł Warunki: 1.Przestronna 2.Dobra cyrkulacja 3.Szeroka żeby weszła Scythe Ninja 4.Okno może być ale nie musi. Jak możecie to doradźcie z góry dziękuje. edit: Obudowa oczywiście solidna, żeby nie przewodziła drgań. Edytowane 11 Grudnia 2007 przez komo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Do 200 zl to szukaj najlepiej Chiefteca Dragon Medium - konkretny kawalek zelaza, stabilna, 1mm blacha sporo miejsca na wentyle, koszyki na napedy etc. Ewentualnie CoolerMaster Elite 300 i dokup jeszcze 120mm na tyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Te CoolerMastery średnio do mnie przemawiają, a co sądzisz o Thermaltake Mambo ? Jak możesz to daj jeszcze jakąś obudowe z fanem 120 z przodu i z tyłu, fundusze mi się zwiększyły do 250zł ale to jest absolutne maximum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTom Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Za 186zł masz Chieftec BH01BBB. Taniej niz teraz nie widziałem budek Chiefa - na pewno lepiej niz CM Elite, Zreszta zobacz sam - jest w czym wybierać : budki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 a co sądzicie o tym Thermaltake'u Mambo ?? http://zenfist.pl/pID/424.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTom Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Strasznie marna. Cena nieadekwatna do jakosci. Niektóre tanie budy są lepiej wykonane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Porozglądałem się troche i na 90% kupie tą Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Tez jestem zdecydowany na ta bude, ale waham sie jeszcze ze wzgledu na opinie ze ta obudowa wpada w wibracje i niezle rzezi, szukam po ludziach kogos kto ma takie cudo zebym mogl sie sam przekonac jak bardzo jest to uciazliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTom Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Moj znajomy miał taki problem z BigTowerem BA01. Ale sądziłem ze to wina mniejszej sztywnosci bo wiecej jest zatok. Po włożeniu drugiego dysku wibracje ustały - musiały w jakąś przeciwfazę wejsć. Teraz ma oba dyski zamontowane na tłumikach Revolteka w zatokach 5.25. Nie dosc ze dyski mają lepszą wentylację, to jeszvze są cichsze i nic nie wpada w wibracje. Widziałem podobne tłumiki za 33zł pentagrama. Gdzies czytałem ze efekt taki wystepuje po 1-2 latach uzywania budy gdy nitowania sie lekko wyrobią Blacha w chiefie jest grubaśna i doc mocno wyprofilowana wiec nie wiem czemu tak sie dzieje. W mniejszych obudowach problemu byc nie musi - krótsze blachy = wieksza sztywnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komo Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Kurde to już sam nie wiem :/ Ta mi bardzo pasowała bo 4 zatoki 5.25 ma które akurat zajme wszystkie, no ale zależy mi też na ciszy, jakieś jeszcze propozycje tak do 250zł ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazan Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Kurde to już sam nie wiem :/ Ta mi bardzo pasowała bo 4 zatoki 5.25 ma które akurat zajme wszystkie, no ale zależy mi też na ciszy, jakieś jeszcze propozycje tak do 250zł ?? Dzisiaj zakupilem Chiefteca BIG Towera BA-02B-B-B z serii Uni za 235 bruto :lol: konkretnie ta http://chieftec.pl/index.php?content=2&case=5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komo Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) Dzisiaj zakupilem Chiefteca BIG Towera BA-02B-B-B z serii Uni za 235 bruto :lol: konkretnie ta http://chieftec.pl/index.php?content=2&case=5 i jak żadnych drgań przez dysk ?? edit: raczej wolał bym mediumke jakąś z 4 zatokami bo big to już troche za duża, jak ktoś masz tego mesha medium to niech sie wypowie bo nie chce kupić budy która będzie robić za traktor edit2: Mój wybór padł na Chieftec Bravo LBX-01B-B-B Edytowane 13 Grudnia 2007 przez komo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...