turzol Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Od jakiegoś czasu mam na Kazie bardzo niskie transfery rzędu 2-3kb/s a na przykład jak ciągne z internetu ze stron www jakieś pliki to mam pow. 100kb/s. O co tu chodzi??? Mam Kazza Lite 2.0.3 i Participation Level 1000 i jak daje Find More Sources for Download to nic nie poprawia.... Czy jest jakiś soft żeby przyśpieszyć działanie Kazy? BTW Nie doraddzajcie mi Emule czy DC++ bo jest jeszce gorzej...np. w Emule czekam w kolejce i nic się nie ściaga, a jak już zacznie to transfer 0.5 kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 tesh kiedys mialem ten problem... poprostu pocztekalem 6 miechuuf i dzialalo OK moze poprawic tesh sie szybciej... wystarczy uzbroic sie w cierpliwosc a tak apropo gosciu moze duzo sciagac i tobie dal wtedy max 1,00kb na upload... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Zainstalowałe dzisiaj Emule v.0.26d i połączyłem się z jakimś tam serwerem. Odszukałem plik i teraz koło pliku jest ststus "czeka" i trwa to jak na razie 0,5h :((( Czy czegoś nie pochrzaniłem w ustawieniach? Czy ustawienie portu ma jakieś znaczenie? Ustawiłem port 4662. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 na mnie nie licz, ja sie na emule nie znam bo mi sie ciagle pie.prz.y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 emule strasznie wolno mi sciaga wiekrzosc czasu czeka, mam liste serwerow dobrych podobno i kicha, kaza czasem mi zasysa 40 kb/s a czaxem 0.5, zalezy jak sie trafi na przepustowosc źrodla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Od jakiegoś czasu mam na Kazie bardzo niskie transfery rzędu 2-3kb/s a na przykład jak ciągne z internetu ze stron www jakieś pliki to mam pow. 100kb/s. O co tu chodzi??? Mam Kazza Lite 2.0.3 i Participation Level 1000 i jak daje Find More Sources for Download to nic nie poprawia.... Czy jest jakiś soft żeby przyśpieszyć działanie Kazy? BTW Nie doraddzajcie mi Emule czy DC++ bo jest jeszce gorzej...np. w Emule czekam w kolejce i nic się nie ściaga, a jak już zacznie to transfer 0.5 kb/s W moim miescie istnieje siec radiowa. Dostawcy tej uslugi czesto blokuja lub limituja port Kazy, abys nie zapychal lacz. Czy zastanowiles sie nad tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 emule strasznie wolno mi sciaga wiekrzosc czasu czeka, mam liste serwerow dobrych podobno i kicha, kaza czasem mi zasysa 40 kb/s a czaxem 0.5, zalezy jak sie trafi na przepustowosc źrodlaszybkosc sciagania jest rowna temu ile gosci posiada dany plik czyli im wiecej osob posiada dany plik tym szybciej bedziesz ssal :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...