Kaeres Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) Mam prośbę do kogoś kto ma konto na ebay.com i może mi zrobić zakup. Na allegro tego produktu nie ma i w ogóle w Polsce praktycznie nie do dostania. Jakby ktoś był na tyle miły i uprzejmy to oczywiście po przelaniu przeze mnie pieniędzy na jego konto dokonał zakupu na ebay. Z góry dzięki. Edytowane 11 Grudnia 2007 przez Kaeres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) Co chcesz kupic ? Mozesz wyslac na PW, moze pomoge, choc nie obiecuje. Edytowane 11 Grudnia 2007 przez CBZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr_w Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 ja mam na .com konto:) napisz na pw lub tutaj co chcesz kupić a zobacze co da sie zrobić:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Hmm.. o ile się nie mylę to wystarczy mieć konto na .pl ;] Ale trza mieć PayPala do transakcji w USA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 często wymagane jest 'confirmed address in ...' co jest równoznaczne z takimi samymi danymi na karcie debetowej/kredytowej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) Ja moge pomoć, mam konto na ebay (zreszta wystarczy konto pl), oraz potwierdzone konto paypal. często wymagane jest 'confirmed address in ...' co jest równoznaczne z takimi samymi danymi na karcie debetowej/kredytowej Tak tylko ze w Polsce raczej nie da sie potwierdzic adresu bilingowego karty (AVS) bo banki tego nie stosuja. Jest tylko zwykle Verified... Przez kod w tytule przelewu ;] Edytowane 11 Grudnia 2007 przez Cmx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Jakby Kolega Kaeres napisal o co chodzi, to moze byloby latwiej komus pomoc, chyba ze to sprawa poufna ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) Nie sprawa nie jest poufna. Chcę kupić krem na prezent ale tylko na zachodzie widzę, że można go dostać. http://cgi.ebay.com/ROC-RETIN-OX-MULTI-COR...ksid=p1638.m122 To jest tylko przykładowa aukcja ale DOKłADNIUśKO ten sam krem ma być. Cmx, widzę że problemem to by nie było dla Ciebie. Jeżeli jesteś chętny mi pomóc to będę bardzo wdzięczny. Edytowane 12 Grudnia 2007 przez Kaeres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość XFX_Graphic Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Jeśli dalej nie masz chętnego to mogę Ci pomóc jednak muszę ostrzec, że w UK zaczął się już dosyć dawno boom świąteczny i paczki idą różnie tj. jedna w dociera w ciągu 3-4dni a inne potrafią docierać nawet i do dwóch tygodni. Druga sprawa - rzadko który sprzedawca na ebayu zgadza się wysłać na inny adres niż ten zweryfikowany z paypalem oraz ebayem. Czyli jednym słowem mówiąc paczka z Anglii dotarła by najpierw do mnie lub Cmx'a lub kogokolwiek innego a dopiero potem pocztą polską do Ciebie. Chyba że ten sprzedawca jest akurat wyrozumiały i wyślę bez problemów na inny adres. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_sowa Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 @Kaeres Widziałeś tą stronkę? - http://tnij.com/fZfY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Widziałem tą stronkę. To nie są te same kremy o który mi chodzi. Ale chyba macie rację. Ja po prostu myślałem, że na allegro jest wszystko na świecie i załatwię to bez problemu. Obudziłem się z ręką w nocniku i będę musiał chyba kupić ten który sprzedają w polsce. Cmx już mi próbuje pomóc ale coś tam problemy z wysyłką do Polski czy z wystawieniem rachunku. Chyba się boi wysyłać za granicę. Dziękuję Wam za szczere chęci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 No i nie znalazłeś kolegów :lol: więc zamykam ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...