Morfeusz Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Standardowe taktowanie GPU to 300 a pamięci 550, zmieniłem taktowanie BIOS-EM na 320/620 (standardowe chłodzenie). Po zakupie chlodzenia :D miedzianego i radiatorów na MEMORY (ALU), po próbie kręcenia pamięci przy 700 MHz, na 3dmark 2001 wyskakiwały błędy tekstur :( (temp. koło 30*C). Przy zmianie GPU ma problem przy daniu wiekszej częstosci niż 374, ponieważ jak dam na wieksza to zchodzi mi do 374 (program PowerStrip). Jak działaja wasze karty tego modelu! :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xoom Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Moja w wersji nizej 440 mx dziala jak w podpisie ale moge puscic ja wiecej tak ok 680 pojawiaja sie bledy textur , 650 chodzi rock stable :) , co do taktowania GPU to 350 moge wiecej dojechalem max do 380 ale wtedy jakby grafa sie przycinala . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Kręciłeś poprzez BIOS czy programikiem :D Będe próbował poprzez Bios tylko sie boje ze uszkodzi sie karta. Jeżeli textury sie rabia to mozna tez zmienic sygnal AGP karty, w BIOSIE płyty gł., tylko jest to bardzo ryzykowne dla tego nie wiem czy warto ryzykowac dla podkrecania choc korci mnie to ciagle az sie skusze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...