irnlng Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Mam mozliwosc nabycia tej karty. Nie dla mnie ;) do innego sprzetu. nie do grania. windows + tvout (glownie tvout). Jak sie sprawuje? Chodzi mi glownie o jakosc obrazu na TV i monitorze. Czy ktos z Was ja ma/mial? Dzieki. I szukalem. :wink: Moga byc linki do recenzji tez. widzialem tylko t ana benchmark.pl, ale tam slowem nic nie ma o jakosci obrazu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 lepiej jak bys znalazl jakiegos R7x00 od herca , to bedziesz wtedy z tv-out'a zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 nie ma na allegro. sa supergrace, his i saphire. nie mysl, ze nie pomyslalem o tym... ale jak ati, to wolalbym herca od wyzej wymienionych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 imho jak nie mozesz znalesc , to bierz tego Herc , co herc to herc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...