elomelo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) Hej. Dzis dostalem 7900GT, wszystko dzialalo ok, zabralem sie za zmiane chlodzenia na Zalmana VF900 i zaczely sie schody. Po godzinnym montowaniu wrocilem do chlodzenia referencyjnego i o dziwo na pierwszym zlaczu DVI po podlaczeniu monitora wyswietlane sa tylko kolory niebieskie :/ na drugim jest juz ok. Dodam, ze na poczatku wszystko bylo ok. Tak mnie wk*** te koncowki DVI, mam wrazenie, ze zgialem jakis precik w tej koncowce ale przygladalem sie przy mocnym swietle i nic nie widac. Ratujcie, bo jestem w[ciach!]iony do granic mozliwosci :/ ps. ewentualnie czy bylby ktos z Trojmiasta kto by mi pomogl z tym problemem? Edytowane 11 Grudnia 2007 przez elomelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elomelo Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 A moze ktos zna jakis dobry pogwarancyny serwis kart graficznych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...