Skocz do zawartości
dEboo

żółte Kropki W Ati Tools

Rekomendowane odpowiedzi

Athlon Xp 2200+(1800MHz)@1900MHz

Asus A7N8X-E Deluxe

2x 512MB GEIL PC3200 Cl2,5

Palit Radeon XpertVision x800GTO DDR3

Chieftec GPS(niestety) 450W

Wziąłem się za podkręcanie grafiki i w taki oto sposób podkręciłem ze standardowych ustawien 400/900 na 500/1200 i w programie ati tools nie pokazuje zadnych errorow, ale mimo iż jest napisane że nie ma artefaktór to na obrazku tym 3D pojawiają się żółte kropeczki od czasu do czasu(według mnie są to artefakty) czemu program nie wykrywa tego jako artefaktów..... W programie VIDEO Card Stability Test żadnych artefaktów nie ma.....

P.S gdzie sie sprawdza temp. GPU w programie Ati Try Tools podczas działania aplikacji 3D ?? bo słyszałem że jest taka opcja(użyłęm opcji szukaj ale nie znalazłem)

P.S w poście przyklejonym na temat x800GTO nie znalazłem nic na temat mojej karty ktora ma ddr3(900MHz) na koncu pamięci samsunga jest napisane 14 co mówi ze ma 1,4ns pamięci czy jest lepszy bios do tej karty??, bo widziałem do kart z 1,6 czy 2.0ns lecz z pamięciami z 1,4 nie widziałem.(karta spełnia wymogi ma f we wszystkich wskazanych fragmentach).

Edytowane przez dEboo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi