Skocz do zawartości
nox

Wybór Panoramy 22" Z Progu < 1000 Zł

Rekomendowane odpowiedzi

Po uśrednionych cenach z popularnego serwisu aukcyjnego:

ACER 22" WIDE X223W - 850zł

ACER 22'' AL2216WSD DVI - 920zł

HYUNDAI 22" N220WA - 850 zł

HYUNDAI 22" X220WA - 900 zł

IIYAMA 22" E2202WSV - 900zł

ASUS 22" VW222S 2ms - 950zł

HP V220 22" - 950zł

Teraz pytanie do ekspertów. Który monitor przeciętny wyjadacz chleba (office, gry, filmy) powinien wybrać?

Dopuszczając oczywiście alternatywy do przedstawionej listy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panel LCD przez internet? Osobiście wolałbym najpierw obejrzeć sprzęt w akcji na żywo. Parametry podane w specyfikacji czasami nijak się nie mają do subiektywnych odczuć. Sprawdź też, co gwarantuje producent jeśli chodzi o walnięte piksle. A potem będzie łatwiej podjąc decyzję. Osobiście skreśliłbym z listy panele Acera i Hyundaya a dodał Samsunga (j.w.) i NECa (np: NEC AccuSync 223WM). I obejrzałbym gdzieś na żywo w akcji. A potem zdecydował.

I jeszcze jedno - nie każda karta będzie sobie dobrze radzić w grach z natywną rozdzielczością takiej panoramki:( (moja sobie jakoś radzi...;)).

Edytowane przez msb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli juz Hyundai to model z DVI np. Hyundai 22 LCD X220WD przeciez jest tylko nieznacznie drozszy od wersji bez DVI

Jeżeli możesz wydać dodatkowe 200zł (i masz ewentualnie żyłkę hazardzisty) to możesz kupić 21" Gateway FPD2185W na matrycy S-PVA Samsunga za 1100-1200zł. Sprawny Gejtłej o lata świetlne zdystansuje wszystkie wymienione w tym temacie panoramy (i praktycznie wszystko inne do 2000zł). Edytowane przez przemo3642

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam tego Gateway, sam go mam i jestem bardzo zadowolony.

Najlepiej jak sprawdzisz przy odbiorze.

Jak mieszkasz gdzieś niedaleko Mińska Mazowieciego to mogę ci dać namiary na dobrego sprzedawcę.

U niego będziesz mógł sobie sprawdzić monitor na miejscu.

Można u niego kupic np z malą ryską za 900zł.

A monitor w porównaiu to tych modeli to niebo a ziemia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...