BoYan Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Witam Własnie zakupiłem wspomnianą kartę ale nie chodzi mi obraz na tv czy mozecie mi pomóc. Wczesniej miałem GeForce4 a na Radeonach wogole sie nie znam Mam sterownik 6.13.10.6118 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Szukaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 zamienil stryjek siekerke na kijek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 sporo osob mialo z tym problem i kazdy zaklada nowy temat :evil: i to w ostatnich dniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...