micia Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Podczas kiedy zaladowala mi sie gra np Call of Duty 4 . Obraz sie wylacza i gaśnie monitor, pisze NO SIGNAL na ekranie monitoru i juz sie nie da wejsc spowrotem do windowsa tylko trzeba restarta robic. Co trzeba zrobic zeby najnowsze gry mi dzialaly na tej grafice ?? Mój Komp AMD SEMPRON 2500+ ASUS A7V600SE X1650 PRO 512 RAM WINDOWS XP SERVICE PACK 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) Jakie masz sterowniki do karty? Spróbuj odinstalować driver cleanerem i zainstalować najnowsze. I jaki zasilacz? Edytowane 13 Grudnia 2007 przez St.Anger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 może najnowsze drivery coś pomogą, ale... odpuść sobie cod'a na tym configu. Co trzeba zrobic zeby najnowsze gry mi dzialaly na tej grafice ?? zmienic procka i dołooożyc z 1gb ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...