spaymer Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witam! Mam zamiar kupić płyte główną pod am2 x2 5600+ ale żeby była stabilna dobra bardzo dobra wyśmienita do O/C. Każdy tą płyte poleca i dlatego się zasugerowałem opiniami i recenzjami i chcę takową kupić czy ktoś posiada z was tą płyte główną czy warto w nią inwestować czy coś lepszego znajde do 350zł Przeczytałem kilkanaście recenzji i powiem że same plusy ma ta płyta i tylko mankament tej płyty to że wentyla na chipsecie jest głośny i żle umieszczone złącze 8pin. Ale ja bym te chłodzenie zmienił na THERMALRIGHT HR-05 SLI czy one będzie pasować ale powinno:) Więc co kupywac czy coś lepszego mi poradzicie do tej ceny! Prosze o szybką odp! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spaymer Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Nikt mi nic nie doradzi! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 to bardzo dobra płyta. nie ma sie co zastanawiać ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spaymer Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 ok w takim razie biore i myśle ze się nie zawiede, ale będzie pasować te chłodzenie:THERMALRIGHT HR-05 SLI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 1. Masz dzialy Co kupic? oraz Co kupic? - Chlodzenie konwencjonalne :?: 2. W tym pierwszym znajdziesz zapewne przyklejony watek zestawy. I moze tematy typu "Skladam drogieAM2 bo nie znam sie na Intelu/ Lubie zielonych zamiast niebieskich" 3. Czy wysililes sie chociac raz szukajac recenzji na google? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...