Armo Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Po wielkim falstarcie, jakim było wejście do Polski serwisu aukcyjnego eBay należało oczekiwać, że Amerykanie czegoś się nauczyli i nie powtórzą raz popełnionych błędów. I nie potraktują polskich internautów jak mieszkańców igloo, obcujących częściej z białymi niedźwiedziami niż z komputerami i internetem. >>WIĘCEJ<< źródło: wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) AOL polska to jeszcze gorzej niż falstart. Ta strona jest po prostu słaba. Nie działa pod Operą. I po kiego grzyba w Polsce - America On Line? :lol: Edytowane 12 Grudnia 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 również nie rozumiem po co to :P serwisów informacyjnych mamy dość... WP Onet Interia itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 heh na operze wszytsko sie ladnie rozjezdza, co do samej idei newsy tvn24.pl, poczta o2,gmail itd jedyne co moze sie przydac to aim ale to jest watpliwe ze wzgledu na gg ktorego nie lubie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadGow Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Założyłem sobie maila na Aol'u, ale jestem powiedzmy dość mocno zawiedziony. Strona niezbyt urodziwa, działa wolno (możliwe, że to przez mój net, ale wątpię w to). Masa błędów np. przy logowaniu nie wystarczy wpisać nazwy użytkownika w moim przypadku PRL, tylko PRL@Aol.pl, niby nic ale mnie zirytowało. Dopiero wystartowali więc trzeba dać im szanse. Na razie jedyne co widzę tam godnego uwagi to masa wolnych i interesujących nazw na maila :) Pozdrawiam Radek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 aim to ja owszem używam na co dzień ale w polsce to i tak się nie przyjmie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Mnie się nie rozjeżdża ... ale to pod FF'em a nie O. Poza tym ładuje się tak samo szybko jak wp.pl czy onet (choć ten wolniejszy dziad jest) ale nędzą i nudą wieje z okienka jak się to otworzy. Te same newsy co gdzie indziej i szata graficzna jakaśu boga. Generalnie wstyd i sromota bije na kilometr. No ae w końcu to tylko beta. może później będzie nieco lepiej. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 nie będzie lepiej, zobacz na aol.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ja bym powiedzial, ze aol.pl to brat pudel wp.pl, z ta ze jedna roznica... Ogolony kompletnie na lyso... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...