Skocz do zawartości
Armo

Ruszyła Wersja Beta Portalu Aol Polska

Rekomendowane odpowiedzi

Po wielkim falstarcie, jakim było wejście do Polski serwisu aukcyjnego eBay należało oczekiwać, że Amerykanie czegoś się nauczyli i nie powtórzą raz popełnionych błędów. I nie potraktują polskich internautów jak mieszkańców igloo, obcujących częściej z białymi niedźwiedziami niż z komputerami i internetem.

>>WIĘCEJ<<

źródło: wp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Założyłem sobie maila na Aol'u, ale jestem powiedzmy dość mocno zawiedziony. Strona niezbyt urodziwa, działa wolno (możliwe, że to przez mój net, ale wątpię w to). Masa błędów np. przy logowaniu nie wystarczy wpisać nazwy użytkownika w moim przypadku PRL, tylko PRL@Aol.pl, niby nic ale mnie zirytowało. Dopiero wystartowali więc trzeba dać im szanse. Na razie jedyne co widzę tam godnego uwagi to masa wolnych i interesujących nazw na maila :)

Pozdrawiam

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się nie rozjeżdża ... ale to pod FF'em a nie O. Poza tym ładuje się tak samo szybko jak wp.pl czy onet (choć ten wolniejszy dziad jest) ale nędzą i nudą wieje z okienka jak się to otworzy. Te same newsy co gdzie indziej i szata graficzna jakaśu boga. Generalnie wstyd i sromota bije na kilometr. No ae w końcu to tylko beta. może później będzie nieco lepiej.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi