Vengeance Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 za to piszesz glupie posty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 powiem tak moj koles ma radka 8500 i mamy taki sam osprzet tylko on ma 512 mb ddr a ja mam 256 mb sdram i ja mam w 3dmarku 2003 1127 pkt a on ma 1024 wiec nie moze byc tak jak ty mowisz ze 8500 jest lepszy od ti 500 tylko sa rowne to tak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 no to powiedzmy tak , bez podkrecania jest mala przewaga radka po podkreceniu obydwu kart powiedmy radka do 300/600 i tego Ti500 mozna sie spodziewac rownej wydajnosci. btw , bardzo kiepski ten twoj wynik i tego twojego kumpla ja mam ~1250 czy cos kolo tego. btw , przepraszam za niektore moje posty , uniosło mnie btw2 w koncu ile dales za nią ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 dalem za nia 500 zl ale ja tego gf nie krece na maxa na razie ale jutro sprobuje dojsc do 300/600 albo cos :) hiih nie ma sprawy ja sie nie gniewam spox vengeance Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 a w 2001 ile masz ? 10k ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 wlasnie nawet nie mam 8000 i to mnie dziwi w 3 dmarku 2003 mam dobry wynik ale w 2001SE niewiem mam directxa 9.0 i pamieci sdramy na plycie glownej moze dlatego a stery nie mam nowych mam te co mi dali na plycie wiec co mma zrobic zeby miec wiecej ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Reinstal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 CZEMU ????to moze dx 9 przyczyna jest albo stare detki ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydzio Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Problem w tym, że koniecznie muszę wybrać coś z oferty hurtowni Action. Niestety nie ma tam Radków ani 8500 ani 9100. Są jeszcze GF4MX i te okrojone SE (64 bit) ale to jedno wielkie goowno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 aha przy okazji .zastanawiałem sie tez na gf3 tit od Gainworda .ale słyszałem opinie negatywne o tych kartach.kumpel mi mowił ze po roku grafa pada<powód:standardowo podniesione taktowanie>czy to prawda? mam ta karte ze 3 miesiace....... i jest poprostu zajebista..... pozatym chodzi na taktowaniach powyzej ti500 i na sterach quadro DCC :) za taka cene nie wzial bym nic innego :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 i oczywiscie ci jest quadro potrzebne , bo przeciez taki z ciebie grafik. ze poprostu nic innego przy kompie poza obrobka zdjec nie robisz .. i to wszystko oczywiscie na 1ghz procesorze. opzatym jakas kiepsak wydajnosc tej twojej karty bo ja jak jeszcze mialem sdr'y i 1ghz to mialem 6000 punktow , bez podkrecania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 i oczywiscie ci jest quadro potrzebne , bo przeciez taki z ciebie grafik. ze poprostu nic innego przy kompie poza obrobka zdjec nie robisz .. i to wszystko oczywiscie na 1ghz procesorze. opzatym jakas kiepsak wydajnosc tej twojej karty bo ja jak jeszcze mialem sdr'y i 1ghz to mialem 6000 punktow , bez podkrecania buehehehehehehehe TY to LOL jestes :lol: sory...... ale 6k pkt w 3dmarku to ma moj kolega na p3 800 mhz ( porownywalna wydajnosc z celkiem 1 ghz) i gf4 ti4600 128 ddr........ rozbawiles mnie do lez :lol: aha.. taka propo.... wiesz co to jest autocad łosiu?? albo adobe photoshop?? poprostu lubie sie bawic w grafice 2D i 3D.. i wlasnie dlatego wzialem ta grafike......... na zmiane procka musze czekac do wakacji..... wiec nie badz taki wszechwiedzacy bo to mnie wqrwia :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 i oczywiscie ci jest quadro potrzebne , bo przeciez taki z ciebie grafik. ze poprostu nic innego przy kompie poza obrobka zdjec nie robisz .. i to wszystko oczywiscie na 1ghz procesorze. opzatym jakas kiepsak wydajnosc tej twojej karty bo ja jak jeszcze mialem sdr'y i 1ghz to mialem 6000 punktow , bez podkrecania buehehehehehehehe TY to LOL jestes :lol: sory...... ale 6k pkt w 3dmarku to ma moj kolega na p3 800 mhz ( porownywalna wydajnosc z celkiem 1 ghz) i gf4 ti4600 128 ddr........ rozbawiles mnie do lez :lol: aha.. taka propo.... wiesz co to jest autocad łosiu?? albo adobe photoshop?? poprostu lubie sie bawic w grafice 2D i 3D.. i wlasnie dlatego wzialem ta grafike......... na zmiane procka musze czekac do wakacji..... wiec nie badz taki wszechwiedzacy bo to mnie wqrwia :evil: widze z emasz klopoty z czytaniem z zrozumieniem nie widzisz ze napisalem o programach graficznych, jak to ty bys powiedział "łosiu" sorry ale chodzi mi o to ze komus takiemu jak ty i temu co zalozyl ten topic Quadro jest calkowicie niepotrzebne to ze nie jestes profesionalnym grafikiem , tylko kims kto o t czasu do czasu porobi pare rzaczy w autocadzie czy tez w photoshopie widze po twoim sprzecie , bo poprostu nie jest to sprzet do profesionalnego zajmowania sie grafika , a tego to juz nawet Quadro nie naprawi btw nie obrażaj mnie , bo ja Ciebie nie obrazilem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 a jakie sa najlepsze stery do gf 3 ti 500 /?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 wez te najnowsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 tzn ja mam 41.09 /??? sa nowsze ?? i mam dx 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 dx nie potrzebnie , a czy 41.09 sa najnowsze , nie wiem nie orientuje sie . ale latwo mzoesz to sprawdidzic na nvidia.com :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 na nvidia.com sa te co ja mam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 no widzisz :) a jestes na forum to wez zrob flyby asbestosa i antalusa w ut2003 jak masz ofkorz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 i oczywiscie ci jest quadro potrzebne , bo przeciez taki z ciebie grafik. ze poprostu nic innego przy kompie poza obrobka zdjec nie robisz .. i to wszystko oczywiscie na 1ghz procesorze. opzatym jakas kiepsak wydajnosc tej twojej karty bo ja jak jeszcze mialem sdr'y i 1ghz to mialem 6000 punktow , bez podkrecania buehehehehehehehe TY to LOL jestes :lol: sory...... ale 6k pkt w 3dmarku to ma moj kolega na p3 800 mhz ( porownywalna wydajnosc z celkiem 1 ghz) i gf4 ti4600 128 ddr........ rozbawiles mnie do lez :lol: aha.. taka propo.... wiesz co to jest autocad łosiu?? albo adobe photoshop?? poprostu lubie sie bawic w grafice 2D i 3D.. i wlasnie dlatego wzialem ta grafike......... na zmiane procka musze czekac do wakacji..... wiec nie badz taki wszechwiedzacy bo to mnie wqrwia :evil: widze z emasz klopoty z czytaniem z zrozumieniem nie widzisz ze napisalem o programach graficznych, jak to ty bys powiedział "łosiu" sorry ale chodzi mi o to ze komus takiemu jak ty i temu co zalozyl ten topic Quadro jest calkowicie niepotrzebne to ze nie jestes profesionalnym grafikiem , tylko kims kto o t czasu do czasu porobi pare rzaczy w autocadzie czy tez w photoshopie widze po twoim sprzecie , bo poprostu nie jest to sprzet do profesionalnego zajmowania sie grafika , a tego to juz nawet Quadro nie naprawi btw nie obrażaj mnie , bo ja Ciebie nie obrazilem. ok... sory :) skonczmy temat :) niezrozumielismy sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...