s26 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam, na wstępie powiem, że jestem początkującym over clockerem.f Mogę nawet zaryzykować stwierdzenie, że to mój pierwszy raz... Jestem posiadaczem płyty EVGA 650i Ultra T1 + C2D E4600 + PDP Patriot Dual LLK 2x1GB DDR2 EPP 800MHz CL4. Obecnie chłodzenie to Arctic Cooling Alpine 7 ale będzie Scythe Ninja Plus Rev. B. Chciałbym podkręcić proca ale za bardzo się na tym nie znam dlatego piszę z prośba do posiadaczy tejże płyty. Dodatkowo przydałoby się podkręcić pamiątki. Prosiłbym o opis tego procesu dosyć szczegółowo abym mógł to zrobić sprawnie i skutecznie. Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Może to się przyda: http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=3426-7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...