lothar345 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam, Posiadam ww dysk - podlaczony po sata2 do plyty evga 650i w testach wykazuje slaba wydajnosc - HDTune i HDtach srednia predkosc odczytu ok 50-52MB/s - zrownujac sie tym samym ze starym dyskiem samsungiem PATA 160MB. Dodam iz posiadam najnowsze sterowniki od plyty glownej. Wg wszystkich testow sieciowych powinien osiagac predkosci odczytu ok. 65-70MB na sekunde - wiec na dzien dobry nowy dysk i nowy system a wydajnosc 70% Co moze byc przyczyna??? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapi Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zobacz w DOSowym programiku Samsunga Hutil czy nie masz programowo ograniczonego trybu przesyłu danych. Mam to co w podpisie i transfery są OK. (Tyle że po 4 m-cach mam już 1 bada :mur: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lothar345 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Napisz proszę o jaką opcję chodzi? Jakie masz wyniki w hd tune i hd tachu? Pozdrawiam Zobacz w DOSowym programiku Samsunga Hutil czy nie masz programowo ograniczonego trybu przesyłu danych. Mam to co w podpisie i transfery są OK. (Tyle że po 4 m-cach mam już 1 bada :mur: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...