leven Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Dixon zrobił mi prezent na urodziny pisząc, że Corsair 850X jest OK 🙂 Jest OK. Wystarczy spojrzeć na podzespoły: Parts Description https://www.cybenetics.com/evaluations/psus/2399/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirMichael Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) 34 minuty temu, Dikson napisał(a): Tym to się można podetrzeć... robi to 16 letni łebek który nie ma bladego pojęcia o zasilaczach, na oczy tych modeli mie widział. Ten NZXT ok ale cewki często grają RMX 850W z Amazona za 529 zł lub MSI MPG 1000W za 549 zł. Montech nie ma konkurencji w tym pułapie cenowym, chyba że coś jest w dobrej promocji. na allegro znalazłem w tej samej cenie co ma amazon. Potwierdzę tylko czy to na pewno to o czym mówisz. Allegro i jak tak to zamawiam bo już nie mam dość tego przebierania :D Edytowane 12 godzin temu przez SirMichael Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Tak to ten, aż dziwne że na allegro mają stówkę taniej jak w ich sklepie 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirMichael Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu 5 minut temu, Dikson napisał(a): Tak to ten, aż dziwne że na allegro mają stówkę taniej jak w ich sklepie Dzięki wielkie za pomoc, to był ostatni element kompa :) Mogę postawić Ci "kawę" albo coś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu Możesz dodać reakcje klikając w prawym dolnym rogu przy moich postach które były pomocne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...