MILANS Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) Edytowane 2 Stycznia 2008 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Moim zdaniem wystarczy DQ6 + dobra mem z odpowiednim SPD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) Moim zdaniem wystarczy DQ6 + dobra mem z odpowiednim SPD dlatego crucial jest fajny do mhz ;) Edytowane 2 Stycznia 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) A najgorsze jest to, ze zmiana SPD pod winem g**** daje :D Ciekawy stepping :rolleyes: Edytowane 2 Stycznia 2008 przez Xtreme Addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Moim zdaniem wystarczy DQ6 + dobra mem z odpowiednim SPD którą DQ6 masz na myśli? testowałem dzisiaj p35-DQ6 + cellshock i bez rewelacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) P35-DQ6 A ciekawy stepping tez zwrocil moją uwage ;) Edytowane 2 Stycznia 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 którą DQ6 masz na myśli? testowałem dzisiaj p35-DQ6 + cellshock i bez rewelacji. No to się tylko potwierdza że Twój egzemplarz jest jakiś zwalony. Co do DQ6 ciekawe że aż tak dobrze prowadzi pamięci, DS5 i DFI P35-T2R zostają w tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 DQ6 ma prawdopodobnie cholernie poluzowane timingi chipsetu, bo sie nie wyroznia jakas super wydajnoscia. Od lat wzrostowi MHz zawsze towarzyszy poluzowanie opoznien, niezaleznie o czym mowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierdlik Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) Ja ma te memki w configu ale za dużo z nich nie da sie wycisnąć. Max co wycisnąłem to 1000Mhz 4-4-4-12 2.4v a przy 5-5-5-15 około 1050mhz stabilnie to samo napięcie <_< Ps Są one na Micron D9GMH wszystkie bo sprawdzałem. Edytowane 2 Stycznia 2008 przez pierdlik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ja ma te memki w configu ale za dużo z nich nie da sie wycisnąć. Max co wycisnąłem to 1000Mhz 4-4-4-12 2.4v a przy 5-5-5-15 około 1050mhz stabilnie to samo napięcie <_< Ps Są one na Micron D9GMH wszystkie bo sprawdzałem. to trafiłes na odpad bo juz promos wiecej zrobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) Zamówiłem memki :) Zobaczymy co wujek XA pokaże na tych pamięciach. Jak nie zrobią 600 MHz 4-4-4-x to przez okno je... ... ewentualnie jakiegoś wybitnego CL5 Edytowane 2 Stycznia 2008 przez Xtreme Addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 to trafiłes na odpad bo juz promos wiecej zrobi odpad... nie wiemy nawet jakie vmch mial kolega, bo z jego mobo ciezko cokolwiek krecic powyzej 550MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Mateuszek ma rację... Jeszcze nie przekreślajmy Transcendów. Dojdą do mnie, pobawię się nimi, popieszczę wyższymi V i zobaczymy co są warte :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierdlik Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) odpad... nie wiemy nawet jakie vmch mial kolega, bo z jego mobo ciezko cokolwiek krecic powyzej 550MHz vmch ustawiłem na max 1.8v Probowałem rożnych sposobów i dalej takie same wyniki. A w okolicy nie mam nikogo kto ma mobo inne pod ddr 2 co by pociągało memki wyżej. :-| Ps Czy to było by możliwe że przez zasiekę ma takie OC memek marne Edytowane 2 Stycznia 2008 przez pierdlik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 No memki fajnie smigaja 4.4.4.4 588MHZ, 16M PI liczy bez problemu tylko to napiecie 2.7v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) No to bardzo ładnie, pokaż MemSeta i leć dalej z woltami do 3V, jak będzie mocny nawiew to nic się nie powinno stać. Wkońcu BP pcb. Tylko nie męcz ich za długo na wyższym napięciu bo może nastąpić migracja elektronów :D Pokaż jakieś CL5 Edytowane 3 Stycznia 2008 przez Damikor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Tak się składa, że mogę mieć te pamięci na D9 GMH i 6cio warstwowym PCB BP. Ktoś się pisze na jakąś selekcję za dopłatą ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 No to bardzo ładnie, pokaż MemSeta i leć dalej z woltami do 3V, jak będzie mocny nawiew to nic się nie powinno stać. Wkońcu BP pcb. Tylko nie męcz ich za długo na wyższym napięciu bo może nastąpić migracja elektronów :D Pokaż jakieś CL5 Narazie nie ma czasu, pobawie sie w domu. Bedzie i CL5 zobaczymy co potrafia na tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wyniki na MSI? Jakie alphy? Ogólnie już coś te memki pokazują. Ciekawe jak na DFI polecą... byle się tylko nie gryzły :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczur3K Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Dobra już dzisiaj mobo odebralem jeszcze jutro przyjdzie procek to się potestuje te kości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wyniki na MSI? Jakie alphy? Ogólnie już coś te memki pokazują. Ciekawe jak na DFI polecą... byle się tylko nie gryzły :D Nie na P5K Pro, jutro zobacze jak na Abicie IP35, lae ogolnie z tego co zauwazylem to MSI P35 Neo2-FIR lepiej prowadzi memki,szybciej PI liczy niz P5K Pro. MSI nawet z luzniejszymi Alphami szybciej liczy. Alphy 25.3.3.3.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Płytka zmodowana czy ma takie standardowe napięcie w biosie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Standart nic nie grzebane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ile V ma ta mobo w biosie? na memki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 3V bodajze jak sie nie myle, nie pamietam, w tej chwili nie mam nawet jak sp[rawdzic bo jestem daleko od kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 No panowie dawac wiecej wynikow :D Szczegolnie tez przy uzyciu DFI :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Wyniki na MSI? Jakie alphy? Ogólnie już coś te memki pokazują. Ciekawe jak na DFI polecą... byle się tylko nie gryzły :D zaczynam łapać depreche tyle to moje lf ledwo robią :angry: albo one aż tak kupowate albo moja mobo faktycznie mi sie udała- następna sztukę poposze :wink: edit: Masełł a co powiesz na 2.85v lanfesty i 598max do 1m i to na poluowanych alphach? :lol: chyba sie na swoje blood iron pogniewam Edytowane 3 Stycznia 2008 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 P5K pro, 5:6, 2.7v i nawet 600mhz nie bylo? Zalatuje lekką nutką tragiczności ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 ja mówiłem, że LF to chłam... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 ja mówiłem, że LF to chłam... :lol:wiesz nawet chcą sie z tobą zgodzić to w końcu balistix/tracer z innym radaixem to aż taka tragedia to chyba nie jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...