kszonek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 zaczynam łapać depreche tyle to moje lf ledwo robią :angry: albo one aż tak kupowate albo moja mobo faktycznie mi sie udała- następna sztukę poposze :wink: edit: Masełł a co powiesz na 2.85v lanfesty i 598max do 1m i to na poluowanych alphach? :lol: chyba sie na swoje blood iron pogniewam A jakie clock fine delay? jak auto to nic z tym nie zdziałasz, ja na crucialach max 580 widziałem przy poluzowanych A, a poz zabawie z fine delay dostałem 600 na ostrych alfach i 4-4-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 pobawie sie w weekend Jak to od tego tak lamie to masz kiszon popite do kiszonych ogórów ode mnie za to mordo ty moja B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 P5K pro, 5:6, 2.7v i nawet 600mhz nie bylo? Zalatuje lekką nutką tragiczności ;) Zapewne na MSI by bylo, zobaczymy co abit pokaze, bo ten asus od poczatku mi sie nie podobal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Zapewne na MSI by bylo, zobaczymy co abit pokaze, bo ten asus od poczatku mi sie nie podobal. Czyli na MSI z kazdymi D9 jakie mialem tescilem Asusie zrobie 700MHz :lol: ? Edytowane 3 Stycznia 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Na MSI z rozsądnym napięciem słabe CL5 wychodzi, niewiele większe niż CL4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Moze i macie racje, ale ewidentnie PI szybciej mi liczyla MSI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 700 nie daje rady na MSI? :lol: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=287978 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 700 nie daje rady na MSI? :lol: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=287978 A 1m robi az na 705 przy tragicznych timingach. No ekstra. Ale to chyba nie ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Bedziecie sie teraz klusic czy robi czy nie, w ogule to nie temat o mobo tylko o memkach. Jakies ciekawe wyniki sa juz tych kostek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnik Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) Hmmm fajne ramki w super cenie... ale jak ja bym brał to 4GB i... o 100zł taniej wyjdzie (no dobra o 80zł jak dokupi sie radiatorki) http://allegro.pl/item289276753_transcend_...z_ddr2_cl5.html Kostki identyczne 7HD22 D9GHM PCB hmm...na oko wyglada tak samo (nie wiem gdzie sprawdzić jakieś dokładne oznaczenia, ale na obu,[tzn tych bez i tych z radiatorami] w górnym prawym rogu jest identyczne oznaczenie "08(?)-2345" Co myślicie o tych tanich bez radiatorków?? Edytowane 4 Stycznia 2008 przez wodnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Ale na aukcji jest 1x1024 za 119 a na aukcji z której wszyscy biorą 2x1024 za 179 , nie widzę gdzie Twoja oszczędność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) No oszczednosci nie ma zadnej :lol: Widac ze Pan u gory ma problemy z liczeniem. Pamiatki nie warte zakupu pod zadnym wzgledem. 2GB Value RAM za 238zł i to CL5 to juz stanowcza przesada. EDIT: A jesli chcesz koniecznie kupic ta taniosc, to tu masz za 79zł 1GB Cl5 na Micronie http://www.allegro.pl/item291412688_transc...imm_micron.html Edytowane 4 Stycznia 2008 przez lukasp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnik Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Aaaaaa :mur: LOL tak sie rozochociłem, że nawet nie zauważyłem, że to nie parka a 1GB hehe OK-to już po problemie ;) PS Ja chyba i tak dokupie Corsairki 667, bo za dużo kombinowania aby sprzedać te co mam a latają i tak bardzo ładnie. A nawet czy będe miał 1000 4-4-4-12 czy 1100 5-5-5-15 to nie oszukujmy sie wsumie jeden pies ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Q: Mógłby ktoś zapodać screenem z CPU-Z/EVEREST z SPD? Ciekaw jestem czy są lepiej zrobione od GOODRAMów pod względem AM2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierdlik Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) Q: Mógłby ktoś zapodać screenem z CPU-Z/EVEREST z SPD? Ciekaw jestem czy są lepiej zrobione od GOODRAMów pod względem AM2. Edytowane 4 Stycznia 2008 przez pierdlik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 testowal juz ktos te pamieci? http://allegro.pl/item291108093_transcend_...cron_d9gmh.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ja zamówiłem z kumplem po komplecie, ale jeszcze nie doszly. Jak zagoszczą w mojej mobo to niezwłocznie dam znać jak się kręcą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Hmmm fajne ramki w super cenie... ale jak ja bym brał to 4GB i... o 100zł taniej wyjdzie (no dobra o 80zł jak dokupi sie radiatorki) http://allegro.pl/item289276753_transcend_...z_ddr2_cl5.html Kostki identyczne 7HD22 D9GHM PCB hmm...na oko wyglada tak samo (nie wiem gdzie sprawdzić jakieś dokładne oznaczenia, ale na obu,[tzn tych bez i tych z radiatorami] w górnym prawym rogu jest identyczne oznaczenie "08(?)-2345" Co myślicie o tych tanich bez radiatorków?? Co myślę o tych bez radiatorów -> radiatorki tak nic nie dają ale on ma cenę wysoką ponad 100 pln za 1 gb :( więc lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Gostek wyczul interes w Micronach i zakonczyl tamta aukcje gdzie byly po 179, wystawil nowa po 214zł. Nie trawie takich zagrywek... <_< Edytowane 5 Stycznia 2008 przez lukasp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Gostek wyczul interes w Micronach i zakonczyl tamta aukcje gdzie byly po 179, wystawil nowa po 214zł. Nie trawie takich zagrywek... <_< znaczy sie nie jest"głupi" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 super a mialem kupic 4gb teraz 450 to sobie moge :/ .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) nie kupujcie tych ramow przez 2 dni, szybko cena spadnie, i tak zle na nich nie zarabiali a teraz to ch im w d za taka akcje Edytowane 5 Stycznia 2008 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 ch im w d za taka akcjeŚwiętoszek sie znalazł ;) Jest popyt, cena rośnie - proste. Wątpię, żeby spadła w najbliższym czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 nie kupujcie tych ramow przez 2 dni, szybko cena spadnie, i tak zle na nich nie zarabiali a teraz to ch im w d za taka akcje widziałem ceny w hurcie w abc data- brutto wychodzi ok 155 zł- aż tak duuuzo to nie zarabiali- raptem 20 zł na komplecie i to jeszcze bez kosztów dostawy... Ja tam się im nie dziwie... Swoją droga znalazło by się paru chętnych za ok 190zł za komplet którzy byli by na 100% zdeklarowani to pewnie mógł bym załatwić- niestety dla 1-2 kompletów to raczj nikt w hurtowni nie będzie oglądal naklejek czy jest tak to upragnione N, ktore oznacza d9 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Świętoszek sie znalazł ;) Jest popyt, cena rośnie - proste. Wątpię, żeby spadła w najbliższym czasie. rozumie podniesc cene ale patrz teraz na przebitkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 nie da sie ukryć zę teraz marżę mają godziwą ale co poradzić :P na 8800gt zarabiano na początku po 200-300 zł na karcie jak ludzie mieli dojścia -to dopiero była przebitka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) zrobiliście dobrą reklamę to i popyt wzrósł a potem co logiczne i cena :) nikt nie kupi to pewnie za 3 dni wystawi znów po 180zł... Edytowane 5 Stycznia 2008 przez _Dugi_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) rozumie podniesc cene ale patrz teraz na przebitkęto kup w emarket ,wolna wola ,50zł taniej a na micron tez mozna tam trafic Edytowane 5 Stycznia 2008 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ja sie ciesz bo memki mam za 169zl + przesylka. No ale ludziska nie o tym, dawac tu wyniki jak memki smigaja :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) w emarket te kosci tez poszły o 30zł w góre wiec nie dziwie sie ze sprzedawca podniósł cene :D Edytowane 5 Stycznia 2008 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...