Dj. Gargamel Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Mam taki wlacznik ktory reaguje na dzwiek (samochodowy)chce popdpiac pod katode ale boje sie ze to moze ja uszkodzic - miganie ala stroboskop co wy na to ???Wlacznik chce wpiac przed zasilaniem katody czy nie siadzie inwerter ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 O dobry pomysl :-) Hmmm....mysle ze nie powiniem, ale pewny na 100% nie jestem :-)O dobry pomysl :-) Hmmm....mysle ze nie powiniem, ale pewny na 100% nie jestem :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 strob z katody ??? po co ?? 8O po 15 min bedziezs mial dosc :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 strob z katody ??? po co ?? 8O po 15 min bedziezs mial dosc :?ten wlacznik ma mozliwosc wlaczenia na stale jak i regulacji nie migania jak strobo ale w takt muzyki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Możesz takie coś zrobić to jak będziesz prowadził dyskoteke to będzie fajny efekt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 nie baw sie z katoda, tylko kup strobo (sa takie male za 20-30zeta) tyle ze troche sie grzeja, wiec plytka poza kompem, albo dobre chlodzenie... myslalem jescze zrobic z lampy blyskowej ze starego aparatu, ale nie mam weny narazie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 nie wiem czy coś z tego będzie... ale jak masz kase(zapas na nową katode) to testuj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 nie wiem czy coś z tego będzie... ale jak masz kase(zapas na nową katode) to testuj :)katody mam dwie :) ale za to jeden inwerter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...