Skocz do zawartości
Nozyk

Modyfikacje Wymuszone Przez System :/

Rekomendowane odpowiedzi

Witam niestety ostatnimi czasy standardowy windows xp mnie zawidol glownie po zmienie grafy z radka 9250 na 9600 oraz po dolozeniu 1GB ramu ststem starsznie zwolnil co mnie zdziwilo zrobilem formata i dalej to samo ramy sa dobrze dobrane do 512Mb ktore mialem dotychczas a raczej grafa nie ma az takiego duze wplywu na to, dlatego postanowilem samemu przerobic standardowego windowsa dzieki programowi n-lite jednak prosilbym o nazwy uaktualnien i dodatkow, ktore warto dodac poniewaz po przejrzeniu strony microsofta i zamieszczonych tam uaktualnien nie wybralem nic poniewaz nie orientuje sie co moze mi pomoc tz. przyspieszyc system byc przydatne a co mozeby byc zbedne i strasznie obciazac go.

Prosilbym rowniez o rade poniewaz mimo 1,5GB ramu przy dysku 320GB (tasma 80) system wlacza mi sie potwornie dlugo formata robilem tydzien temu natomias wylanczanie..........10 min jak nie dluzej i to jeszcze nie zawsze, co mnie zaskoczylo to na moim koncie(jestem oczywiscie w grupie administratorow) nie mam dostepu do menadzera zadan po nacisnieciu przyciskow Ctrl+Alt+Del oraz w menu start nie mam dostepnej opcji uruchom,wyszukaj nie wiem jak mam to naprawic. Dodam ze standarowy Firefox odpala mi dopiero po ok. 20s bardzo mnie to irytuje poniewaz odczekam az system odpali calkowicie tz. wszystkie aplikacje poczatkowe zostana wlaczone a tu mam czekac az tyle przy 1,5GB ramu......

BARDZO PROSZE O POMOC..... nie mam juz sil grzebac w tym bez efektow jestem zbyt nerwowy.... :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi