Michal999 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 czesc, moglby ktos mi pomoc programowac w C++ Builder 6 Personal Edition, bo bardzo potrzebuje, najlepiej jakby ktos mi pozyczyl wlasne skrypty,.cpp i inne, poniewaz tak bardzo szybko sie ucze, a jak kupilem ksiazke to kupa!, a jak poradnik z intera zamowilem to tesh kupa! plz pomozcie HELP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 wydawnictwo helion "cwiczenia praktyczne C++ builder 5" koszt - niecale 20 zl. polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 wykupilem z wydawnictwa helion "cwiczenia praktyczne C++ builder 6" i tesh kosztowala 20 zeta.ale nie w tym rzecz tak sie prawie nic nie naucze. ja sie umiem uczyc z gotowych przykladow, muj qmpel zrobil podstawowe cwiczenie, ktore nie umialem i wchlonolem ta wiedze w 6 min! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...