maciek_p Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Mam pytanka: - Jaka płyta jednoprocesorowa jest dobra (oparta na nForce), klasy ABIT AT7-MAX2? Liczy się il. banków pamięci, AGP 8x, duża il. USB, FireWire, SerialATA, możliwość dołączenia panelu przedniego, ale nie chcę posiadać karty VGA na chipsecie. - A jaką płytę polecilibyście pod dwa prosesory AMD, i czy mogą to być Athlony XP. Najlepiej zawartość jak wyżej... - Kiedy w sklepach ukaże się po przystępnej cenie Barton 2500+? (robię chłodzenie wodne, więc czemu nie można by o/c) - Co to jest Dual DDR i czy to tylko pod Intela? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Mam pytanka: - Jaka płyta jednoprocesorowa jest dobra (oparta na nForce), klasy ABIT AT7-MAX2? Liczy się il. banków pamięci, AGP 8x, duża il. USB, FireWire, SerialATA, możliwość dołączenia panelu przedniego, ale nie chcę posiadać karty VGA na chipsecie. - A jaką płytę polecilibyście pod dwa prosesory AMD, i czy mogą to być Athlony XP. Najlepiej zawartość jak wyżej... - Kiedy w sklepach ukaże się po przystępnej cenie Barton 2500+? (robię chłodzenie wodne, więc czemu nie można by o/c) - Co to jest Dual DDR i czy to tylko pod Intela? - Asus A7n8x deluxe, Cheintech Zenith (ta bogatsza wersja) Soltek (ta bogatsza wersja), moze jakis Gigabyte jak bedzie tylko tez wersja deluxe on mial zawsze dobrze wyposazone plyty w dodatki - Tu nie orientuje sie ale z tego co wiem jest maly wybor plyt pod 2 procki. Niektore XP mozna zmusic do pracy we dwojke :) - nie bardzo rozumiem - co to dual ddr bylo juz troche na ten temat a co do obslugi dual ddr chcesz kupic cos na nforce2 patrzyles na sata raid fw itp a nie zauwazyles tam czasem napisu dual ddr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 eh nowy jestem to powiem to lagodnie SZUKAJ !!!!! :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...