Skocz do zawartości
maciek_p

Płyty pod AMD...

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanka:

- Jaka płyta jednoprocesorowa jest dobra (oparta na nForce), klasy ABIT AT7-MAX2? Liczy się il. banków pamięci, AGP 8x, duża il. USB, FireWire, SerialATA, możliwość dołączenia panelu przedniego, ale nie chcę posiadać karty VGA na chipsecie.

- A jaką płytę polecilibyście pod dwa prosesory AMD, i czy mogą to być Athlony XP. Najlepiej zawartość jak wyżej...

- Kiedy w sklepach ukaże się po przystępnej cenie Barton 2500+? (robię chłodzenie wodne, więc czemu nie można by o/c)

- Co to jest Dual DDR i czy to tylko pod Intela?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanka:

- Jaka płyta jednoprocesorowa jest dobra (oparta na nForce), klasy ABIT AT7-MAX2? Liczy się il. banków pamięci, AGP 8x, duża il. USB, FireWire, SerialATA, możliwość dołączenia panelu przedniego, ale nie chcę posiadać karty VGA na chipsecie.

- A jaką płytę polecilibyście pod dwa prosesory AMD, i czy mogą to być Athlony XP. Najlepiej zawartość jak wyżej...

- Kiedy w sklepach ukaże się po przystępnej cenie Barton 2500+? (robię chłodzenie wodne, więc czemu nie można by o/c)

- Co to jest Dual DDR i czy to tylko pod Intela?

- Asus A7n8x deluxe, Cheintech Zenith (ta bogatsza wersja) Soltek (ta bogatsza wersja), moze jakis Gigabyte jak bedzie tylko tez wersja deluxe on mial zawsze dobrze wyposazone plyty w dodatki

- Tu nie orientuje sie ale z tego co wiem jest maly wybor plyt pod 2 procki. Niektore XP mozna zmusic do pracy we dwojke :)

- nie bardzo rozumiem

- co to dual ddr bylo juz troche na ten temat a co do obslugi dual ddr chcesz kupic cos na nforce2 patrzyles na sata raid fw itp a nie zauwazyles tam czasem napisu dual ddr :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...