Pioterek Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Rozważam następujące możliwości: MSI KT3 Ultra ARU ASUS A7V333 GIGABYTE GA-7VRXP Skłaniałem się ku MSI ale wkurza mnie AMIbios, zresztą GIGABYTE też ma bios AMI. A co wy o tym sądzicie :?: I jeszcze coś, producent daje 2 lata gwarancji a sprzedawca tylko rok, też mnie to wkurza. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Mój typ GIGABYTE, jest nieźle wypasiona i wydajna (@BIOS i takie tam) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Polecam MSI KT3 Ultra-Aru - Płya ma full wypas i jest bardzo stabilna. Sam takiej uzywam juz troche i wszytsko smiga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 a ja polecam Epoxa lub Solteka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 ja mam MSI ale polecałbym tego ASUS-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zdecydowanie to najlepsza plytka w wykoniu Asusa w tym roku , jedynie dwie plyty maja ochrone xpka orzed zjaraniem Soltek i Asus wlasnie . STABILNOSC SUPER . A jezeli chodzi o wyposazenie tez jest ok . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Rozważam następujące możliwości: MSI KT3 Ultra ARU ASUS A7V333 GIGABYTE GA-7VRXP Skłaniałem się ku MSI ale wkurza mnie AMIbios, zresztą GIGABYTE też ma bios AMI. A co wy o tym sądzicie :?: I jeszcze coś, producent daje 2 lata gwarancji a sprzedawca tylko rok, też mnie to wkurza. :? ASUS - to według mnie najlepsza firma. Też chyba kupię tą płytę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 MSI KT3 Ultra ARU , GIGABYTE GA-7VRXP oczywiscie te dwie plyty tez sa godne polecania i w niczym nie odbiegaja od Asusa , jednak sam go mam i moge polecic . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 No nieźle, może faktycznie skuszę się na ASUSA, Tylko muszęposzukać dostawcę który daje 2 lata gwarancji. No i ten Asus ma spoko Bios Awarda. Dzięki za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...