Kargan Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Hejka, próbowałem użyć opcji szukaj ale nic na ten temat nie znalazłem, więc zapytam wprost: Czy ktoś miał problem na AMILO Xi 1554 problem z "przycinaniem się" dźwięku ? Brzmi to trochę jak czkawka. Nie bardzo wiem co mogę z tym zrobić... Mam Win XP SP2, Driver do Realtek'a WDM R219 i WDM Ac97 Codec.... rzecz jest o tyle irytująca, że momentami wygląda to jakby zawieszał się komputer - 2-10 sekundowy zwis wszystkiego i drżenie dźwięku.... Jeśli ktoś wie co można z tym zrobić to proszę o pomoc :) pzdr Kargan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 podpbne problemy mieli w starszych modelach z ogolnym przycinaniem, FuckinShitCrappy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield_Q Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Problem bardzo irytujący ale błachy (wynika ze złych ustawień sterownika dysków) - wejdź w menadżer urządzeń, stacje dysków, właściwości i tam w "zasadach" zaznacz włącz zaawansowaną wydajnośc. Będzie po kłopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...