Rosti Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam ! Mam taki problem mianowicie po wyłączeniu komputera po 5 sekundach komputer włącza się spowrotem automatycznie ! Nie wiem co jest grane :mur: Zrobiłem właśnie update bios'a do wersji 0404 ( Najnowsza). Płytka taka jak w podpisie. Czasami Przy włączaniu komputera pojawia mi się okienko Overclocking Filed ( Press F1 To set manual settings or press F2 to load default settings) No ale jest bardzo ciekawe ponieważ na tym kompie nigdy nic nie kręciłam ani proca ramu grafy nic nieruszane ( Gwarancja :P Wiadomo ). Proszę Was o Pomoc :unsure: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskil Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 No ale jest bardzo ciekawe ponieważ na tym kompie nigdy nic nie kręciłam ani proca ramu grafy nic nieruszane ( Gwarancja :P Wiadomo ). Nie no jak gwarancja to...wiadomo :lol2: Wypnij kabel od netu i zobacz czy komp sie wlaczy, moze ktos Ci budzi kompa przez karte sieciową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosti Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Nie no jak gwarancja to...wiadomo :lol2: Wypnij kabel od netu i zobacz czy komp sie wlaczy, moze ktos Ci budzi kompa przez karte sieciową Nadal mam taki sam Problem. :mur: Odłączyłem wszystko tylko zostawiłem myszkę i nadal tak się dzieje. Nie mam już pomysłów .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...