W2K Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam, Własnie padła mi płyta (Gigabyte 965-DS3). Zamierzam ją wymienić na GB P35-DS3R. Niestety mam na straej płycie zbudowany RAID 0. Nowa płyta ma ten sam kontroler. Czy możeliwe jest przeniesienie RAIDu bez utraty danych ? Bardzo mi na tym zależy. Jak wykonać taka procedurę? Pozdrawiam, W2K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioMX Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Prawdopodobnie nie bedziesz miał problemów z przeniesieniem RAID-u na nowa płytę. Jedyny na który powinienes się przygotowac to reinstalacja systemu. Przenosiłem Raid z I955 na P35 i tylko na ten problem natrafiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorest Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 (edytowane) wg wyników (no i logiki) mniejsza o płytę lecz jaki kontroler na niej masz. http://www.tomshardware.com/2007/07/10/the...ture/page7.html edit: ale prześledzić polecam cały test. naprawdę napracowali się i dokładnie opisali jakie platformy z jakich części, etc Edytowane 15 Grudnia 2007 przez sorest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...