flor3k Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Witam! Zainstalowałem Viste, ale nie mam sterowników do płyty głównej. LAN mi wykryło, chodzi normalniea dźwięk nie ruszy! Ma ktoś może namiary na stery do ASUSA A7V880 pod Viste? Jeżeli tak to prosiłbym o jakiegoś linka. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flor3k Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 nikt nic nie wie? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Napisz do suportu Ursusa, zamiast czekać na odpowiedzi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 tak trudno wejść na www producenta podzespołu ? www.realtek.com.tw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...