Theriel Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Witam! Jestem nowym użytkownikiem systemu Windows Vista, z przymusu (standardowe wyposażenie laptopa). Wszystko było do zniesienia, do momentu w którym zachciało mi się zainstalować jakieś kodeki. No i ikony skrótów sfiksowały. Tzn: np: na pulpicie widać "ładne, klockowate ikony", a w lewym dolny rogu każdej z nich - standardowa ikonka niezidentyfikowanego rozszerzenia. Dla ułatwienia umieszczam załącznik z tym fenomenem. Co ciekawe - sytuacja jest podoba również w eksploratorze, a dla widoku "ze szczegółami" (czyt.: gdzie nie ma tych ładnych kafelków, tylko zwykłe ikony) widać tylko i wyłącznie ikonę "niezidentyfikowaną"... Próbowałem odinstalować ostatnio instalowane programy - nie pomogło. Problem jest globalny - przywracanie systemu sprzed kilku dni nic nie zmienia, tworzenie nowego konta użytkownika - też nie pomaga... Byłbym wdzięczny za pomoc w powrocie do sytuacji "z normalnymi ikonami". Pozdrawiam Theriel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...