Skocz do zawartości
burro

Ankieta p2p

Z jakiego programu do sciagania plikqw (p2p) korzystasz ??  

1. 1. Z jakiego programu do sciagania plikqw (p2p) korzystasz ??

• kaza
      22
    • imesh
      1
    • edonkey
      6
    • winmx
      0
    • slsk
      0
    • morpheus
      0
    • inne (jakie??)
      11

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam KaZeE i Direct Connect.

Choc glownie ciagne po IRC'u, bo tylko tam sa nowosci i pliki PEWNE (z kazyy juz wiele razy sie naciagnalem syfu).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam KaZeE i Direct Connect. 

Choc glownie ciagne po IRC'u, bo tylko tam sa nowosci i pliki PEWNE (z kazyy juz wiele razy sie naciagnalem syfu).

powiedzmi (mozesz na priv) jak ściągać z IRC plis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma idealnego programu P2P,

np.

do mp3, teledysków i filmów(tych znanych) najlepsza jest Kazaa Lite w pakiecie z Speed UP i AutoSearchMore

do nowego softu, gier, filmów to najlepszy jest dc++ i emule, emule bardzo mi sie podoba bo ma hashowanie plików i nie zdarzają sie fake ale strasznie u mnie wolno chodzi, za to dc++ nie ma hashowania ale jak sie podejrzy rozmiar pliku z np.osloskopu to wszystko będzie ok, pozatym dc++ jest dla mnie szybsze i bardziej przejrzyste

Imesha i reszty nie mam ochoty nawet instalować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma idealnego programu P2P,

np.

do mp3, teledysków i filmów(tych znanych) najlepsza jest Kazaa Lite w pakiecie z Speed UP i AutoSearchMore

do nowego softu, gier, filmów to najlepszy jest dc++ i emule, emule bardzo mi sie podoba bo ma hashowanie plików i nie zdarzają sie fake ale strasznie u mnie wolno chodzi, za to dc++ nie ma hashowania ale jak sie podejrzy rozmiar pliku z np.osloskopu to wszystko będzie ok, pozatym dc++ jest dla mnie szybsze i bardziej przejrzyste

Imesha i reszty nie mam ochoty nawet instalować

dlatego ja korzystam z WinIso.... sciagne 2 mb czegos.. odpale winiso i sprawdze czy sciagam to czego szukam... to samo jest z filmami..... uruchamiam programik dostarczany z kazaa lite... nie pamietam jak sie on nazywal.... taki do odtwarzania filmow ktore nie sa cale lub uszkodzone :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja teraz tylko i wyłącznie emule - jak mułek się rozpędzi (czasami to po praru godzinach transfer ma dopiero sens) mam zawsze max. transfer jaki pozwala łącze - choć ostatnio ciągne tylko przez neo+ to i tak często mam po 50 Kilo na sekunde. Miła zabawka.

Dodam, że w Kazaa tylko raz w życiu miałem transfer na max. tego co dawało łącze (i to jeden plik :)) )

Jak ktoś kiedyś na jakiejś grupie powiedział: uwierz w osła!

ja dodam: uwierz w muła!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi